Marnost

Marnost

Anotace: Je to marnost nebo ne po každym neuspesnym vztahu se oklepat a jit dál životem?

Sbírka: Mé stavy

Právě jsem dostal další ránu,
Zahlíd jsem vránu, to od Osudu.
Nevím co dělat mám, hlavně neprosit
nebudu si dělat ostudu.

Další rána žhavého biče na mě dopadla,
trhá mě zevnitř na kusy.
Nevím co dělat mám, hlavně znovu vstát
musím vstát a bojovat.

Však s každým dalším bojem mé ostří tupí se
me ostří jménem pravda rezne a tříští se
A můj štít jménem spravedlnost po ránou zavrz'
nic už nezadrží ten příval slz.

Jsem smutný a kapky padají,
ty kapky co mě na kůži bolí.
Ty kapky dopadají na mé rány
co jsou otevřené a jsou plné soli.

Pak vnitřní žár mne stráví pomalu
škube mou duší a trhá jí na cáry,
položte za mě lásku
položte jí na máry.
Autor Redingar, 05.09.2006
Přečteno 444x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí