Tělo bez duše

Tělo bez duše

Anotace: Pořád se mi vybavoval pocit, jaký jsem měla, když jsem tě viděla mizet za rohem. Neodcházej, lásko!

Proč jsem jako bez duše,
když odcházíš pryč?
Proč chci do tvé náruče,
lásko, ty to víš?

Proč mi tekly velké slzy,
proč si odešel tak brzy?
Proč jsem zase bez tebe,
teď smutně koukám do nebe.

Stála jsem tam a koukala,
tys mi v dálce mizel z očí.
Až se vrátíš, miláčku,
já ti padnu do náručí!
Autor Milenka, 05.09.2006
Přečteno 470x
Tipy 2
Poslední tipující: Stoneman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ať se Ti láska Tvá vrátí brzy a chvíle bez ní co nejmíň mrzí!

05.09.2006 18:14:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí