ztrácím tě dál a dál

ztrácím tě dál a dál

Anotace: tudle báseŇ jsem napsala za 30 VTEŘIN,a je tam vše,co jsem cítila a pořád cítím

ztratila jsem tě
omlouvám se ti,
nemůžu bez tebe žít
s láskou k smrti......

Život jen přežívám,
ztrácím tě dál
je mi líto,že tě nevídám
já jsem jen služka a ty král.

je mi to líto,
jsem jak bez romea julie.
mě bolí to.
mě nyní překrývá zvukotěsná folie.

nemůžu ti nic říct,
nemůžu ti říct,že tě miluju
jak někdo jako já,může takovou lásku píct,
a pak ti řekne......lituju...
Autor Tessi, 05.09.2006
Přečteno 429x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dost dobrý.. pokračuj v dílech. Jen si na to dej příště víc než 30 vteřín..

06.09.2006 16:15:00 | Memories

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí