Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: Proc jsem to nevidel driv..

Na obloze mraky pomalu šednou a ja čekám,kam si zase sednou..
Hledám v té tmě něco,co myslel jsem,že už mám,
jediné,co vím,že se v tom už nevyznám.
To hledaní konce nemá, to moje srdce pořád něco hledá.
Myslim,že jsem našel ten kousek nebe,co mi připoměl,že mám tebe..
Autor represent, 05.09.2006
Přečteno 429x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě se to moc líbí. Krásný vyznání.

05.09.2006 23:26:00 | Marylin

opr.: tam

05.09.2006 22:53:00 | Gamy

Jsou tym chybky...jinak moc hezké

05.09.2006 22:52:00 | Gamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí