Sama

Sama

Anotace: Zůstala na všechno sama...

Venku je krásně v srdci žal,
ty jsi nepřišel, ty jsi lhal.
Já čekala v parku na lavičce
díky tobě se můj život změnil
ve chviličce.
Najednou jsem mohla všechno změnit,
i když se to ze začátku nemuselo
tak jevit.
Držel jsi mě za ruku a já věděla,
že to zvládnu.
Nevěříš?Klidně ti to odpřísáhnu.
Ale proč stojíš o to ještě?
Koho se mám ptát?Tebe ne?Deště?
Dnes zůstala jsem v parku stát
asi se budu muset sama se životem prát...
Autor Kariš, 05.09.2006
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí