Na rozloučenou

Na rozloučenou

Anotace: ...

Kdyby tak šlo říct "chci zapomenout" a stalo se tak.
Kdyby tak vzpomínky odlétly do oblak...

..Jenže já chci tebe a jindy zase tvůj opak.
Chci, aby tvá láska byla jako sníh, co právě napad.
Chci, aby sluneční paprsky byly jak vtíravá tvá touha.
Chci, aby ze snění už nebyla jen myšlenka pouhá.

Chci nic z tvého nitra.
Chci slyšet slova, která řeknu zítra.
Chci pochopit tvou odpověď na mé otázky.
Chci konečně naučit se žít bez tebe a tvý lásky.

..A druhý den zase nechci tebe ani tvůj stín.
Nechci už svět, který plete se s tvým.
Nechci už veršovat o svý lásce.
Nechci už mít, co je teď v sázce.

Nechci už v každém vídat tvé rysy.
Chci všechno, co jsem měla udělat už kdysi.
Autor Marylin, 06.09.2006
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Taky pěkná.

19.09.2006 11:19:00 | Dane

krásná...moc se mi líbí...a hlavně ten konec...zajímavé,ale u básniček se mi obvykle líbí ty konce ...:-)....a zvlášť u básniček o lásce ...:-)...a děkuju

15.09.2006 11:59:00 | Katka Z

Jo tak v tomhle zrovna taky jsem :-(

06.09.2006 01:13:00 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí