Čistá pravda(láska)

Čistá pravda(láska)

Anotace: ***

Nevezmu tvé srdce do své dlaně,
protože vím, že to není potřeba,
říkávám, že jsi pro mě jediná osoba,
ale není to pravda, je jich mnoho.

Pravil jsem, že miluji jen jednu osobu,
to není pravda, miluji i své přátele,
prý bych udělal vše co na očích jen ty máš,
snažil bych se to udělal všem kteří mě požádají.

V srdci jen tebe a nikoho jiného mám,
v mém srdci proudí krev a láska k rodičům,
myslívám jen na tebe a tvoji lásku,
myslíš? snad mohu myslet i na někoho jiného.

Tvoje krása je největší ze všech na světě,
pro mě možná, ale je i více lidí a více krásek,
chtěl bych být jen s tebou a s nikým jiným,
to by přec nešlo, potřebuji své přátele a známé.

Co ještě bych ti mohl skutečně ze srdce říci,
nejen ze srdce, ale i z hlavy přichází láska,
nechci si na nic hrát a nic schovávat,
radši ti všechno řeknu do očí aby bylo jasno.

Ale moje pravda pro tebe má pár slov,
a to jen „ Miluji tě z čistého srdce.“
Autor Láďa, 06.09.2006
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí