Tulačkou napříč láskou ve verších

Tulačkou napříč láskou ve verších

Anotace: A takhle to se mnou vždycky dopadá...bylo to psáno člověku, kterej ani nevím jak, zmizel z mýho života. Přišel a odešel a zbyla jen vzpomínka

Vážně mám pocit
že tiší mě pravidla
že spoutanej oceán
promil stavidla
trochu mě mate
ten chrlič na přídi
a pravda že člověk
pro oči nevidí

chci sypat ti do dlaní
labutí pírka
chci uspávat příběhem
chrliče i snílka
do kornoutů chytat
pampelišek třpyt
sypat ti ho do očí
za sluneční svit

vím jak to chodí
zas zklamou mě mé ideje
zas šedočerná realita
mi vezme kousek naděje
jsem tulákem mezi řádky
mezi slovy snivých knih
co nenacházím v lidech
to marně hledám v nich
Autor Rozárenka, 06.09.2006
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neuvěřitelné:)Tebe si přečtu celou;)

03.10.2006 21:50:00 | Petr Z

poslední veršík, no paráda!

06.09.2006 20:47:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí