Varování

Varování

Anotace: Je to jedna z mých starších a hrozně to skřípe, ale nějak odmítam jí upravovat.. tak ji zkuste přečíst tak jak je..

Bláhové noci a procházky tmou
stezkami prachu, které dobří nenajdou
tanec v měsíčním světle a ve svitu hvězd
jenom to zbývá těm, které sešly z cest
snad mohly se stát vílou a ne přízrakem
mohly se budit svítáním a ne soumrakem.

Místo toho ztraceny v lesích, kde temný je den
při tanci sní svůj bláznivý sen
mohly by doufat, ale jejich duše lidskost ztratila
to stává se těm, kterým láska srdce zlomila.

Na věky věků pod kletbou vlastního srdce jdou dál a dál
na věky věků hledají hrad, kde sídlí jejich lásky král.

Samy nemají možnost svůj osud měnit
vždyť nedokáží už ani v dobro věřit
na straně zla pro dobrou věc
se ocitla většina, když spadla klec.

Jak pustoší láska ví i mocní z podsvětí
proto i oni se radši nenávisti zasvětí
nemá takovou sílu, ale je o to bezpečnější,
že její oheň se v nouzi lépe ukonejší
ta zvláštní nemoc srdce zabíjí bez přestání
proto raději dejte na mé varování.
Autor Meiv, 06.09.2006
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Varování přišlo pozdě, stejně jako vždy, je to škoda, mjohla jsme být živá a ne jen stín... :(

08.08.2007 11:25:00 | Santinan Black

Raděj to krapet uprav, možná zkrať a předělej sloky,
jen tu myšlenku nech tak, jak je. Taky to tak aplikuju.

08.05.2007 10:17:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí