Životní chyba

Životní chyba

Anotace: Když podvedete někoho koho milujete a poté si to uvědomíte....

Já když Tě potkal,
tak to byla láska,
chtěl jsem být jen s Tebou,
tys byla má kráska...

Pak jeden zvláštní okamžik
naši lásku zlomil,
já poznal, že jsem idiot,
byl to jenom omyl!!!

Já podvedl jsem Tebe lásko,
a Tvé srdce pro mne prasklo.
Už vím co ztratit se dá v mžiku,
dnes máš mnoho nápadníků...

Chtěl bych druhou šanci míti
a svou chybu odčiniti.

Mé srdce bije pouze s Tvým
a bez něj žít já neumím!
Autor Buči, 07.09.2006
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zas jedna životní:-)

07.09.2006 22:08:00 | grázlík

Moc pěkné :-)

07.09.2006 17:00:00 | somewhere

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí