20:24

20:24

Anotace: .

Proč mi to děláš ?
Vždyť já už málem zapoměl.
Doufal jsem,
že své už jsem si vytrpěl.
Už skoro volný jsem byl,
vzpomínky téměř zahubil
a ty jsi tu znovu.

Co si mám myslet ?
Jak se zbavit vzpomínek ?
Chceš mi zas ublížit,
zničit i poslední naděje plamínek ?

Proč si zase tam, kde já?
Chceš snad znovu být jen má ?
Miluju tě,
ale nevím,
co říct bych měl,
třeba ať jdeš pryč,
že rád bych zapoměl ?
Či snad prosit o přízeň tvou?

Ač utopen v iluzi o nás dvou,
sedím s vědomím samoty.

Není žádné my.
Jsme jen já a ty.
Autor deSolAxe, 07.09.2006
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí