Ve svých snech

Ve svých snech

Anotace: ....

Ve svých snech
tebe jen potkávám.
Cítím Tvůj dech,
jak blíž k tobě se dostávám.

Spojíme naše rty,
v polibku spylnou,
mým jediným jsi Ty
a já Tvou jedinou.

Nevím,jak zabránit
tomu,abych se tak nechvěla,
s Tebou být
o tom jsem vždy snila.

Sen končí,
tak už to bývá,
už se se mnou ve snech loučíš,
když se rozednívá.

Poseldní polibek,poslední pohlazení
nebuď smutnej,přece Tvoje
vina to není
je to stále stejná pisnička,
sbohem a šáteček u okna slzička.
Autor 89Rosa, 07.09.2006
Přečteno 445x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Bohužel podobných básniček jsou tu kvanta. Když už píšeš o lásce (nic proti), chtělo by to přece jen trochu originálnější přístup.

08.09.2006 13:59:00 | JardaCH

Hezké.To já znám.

08.09.2006 07:58:00 | s.e.n

Krásně sníš :-)

07.09.2006 21:33:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí