Vidím ho...když

Vidím ho...když

Anotace: a tak to je:o)

Vidím ho, když se směje,
Vidím ho, když umírá,
Vidím ho, když ruce mi hřeje,
Vidím ho, když nevnímá,

Vidím ho, když se souží,
Vidím ho, když brečí,
Vidím ho, když po úspěchu touží,
Vidím ho, když svíjí se v křeči,

Vidím ho, když na kolena padá,
Vidím ho, když se trápí,
Vidím ho, když mlčky strádá,
Přesto doufám, že se ke mně vrátí
Autor Gamy, 07.09.2006
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V zásadě totéž, co u předešlé.

08.09.2006 14:37:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí