Chci patřit

Chci patřit

Anotace: Přejíc si mít oči vždy zakalené...

Přejíc si mít oči vždy zakalené,
Také problouznit noci neprobdělé,
Tlouci hrot do jiného mocného těla,
Do těla, které jsem nikdy nepozřela,

Být ta, kterou zahrneš vším co máš,
Nijakému omamnému kouzlu se neoddáš,
Toužící ve světě kde nenajdeš slitování,
Prosím chci patřit mezi osoby milovány!
Autor Gamy, 08.09.2006
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí