Mat!

Mat!

Anotace: tak ako Hviezdička vznikla v tom istom období....myslím, že je to aj vidieť...

Tma zniesla sa na strechy domov,
ľudia idú tíško spať,
tá tma tu bude so mnou,
keď prinútim sa zbohom dať.

Zbohom dať láske tvojej,
ktorú mi už nechceš venovať,
tak schátralo je v duši mojej,
keď viem, že už si ju nemôžem vziať.

Nemôžem vziať už do dlaní tvoju tvár,
tak ako pred tým tisíc krát,
na mojom čele miesto má len svár
a láska mi dáva v tejto hre mat!
Autor Ria, 08.09.2006
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trošku amatérske podanie
Pohraj sa viac zo slovami
chýba tomu ľahkosť

24.01.2007 18:45:00 | Luboško

pěkná...a v té slovenštině to má moc pěknej šmrnc!!!

10.09.2006 18:04:00 | mely

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí