Naše pohádka

Naše pohádka

Anotace: láska... to je můj věčný vesmír... a zase tak trochu lehounce eroticky... vždyť milování s hlubokou láskou = to je ten nejvyšší vrchol na Zemi!

Den nám už zhasíná,
pohádka začíná,
pohádka jen pro nás dva
začíná, končí, začíná...
Vnáším Ti do týlu
něhu všech motýlů,
prsty ve vlasech
už nesním o časech
romantické lásky.
Jak prosté - už nesním...
Splněním snů voním,
díky Tobě voním
plností lásky absolutní.
Oči zamknuté pod víčky
dospělého kluka a velké holčičky,
dokonalost chvíle tisíckrát zvětšená,
kolem i v nás vášnivá ozvěna
milostných doteků, útěků před vzrušením,
svou zahradu touhy na drobné rozměním,
pro zmnožení vteřin, minut a věčnosti,
kdy duše se od světa oprostí
pro náruč světla v srdcích a očí,
celý vesmír se v nás točí...
Kouzlíme pohádku milostného ráje,
kdo miluje, ty pocity zná, dobře zná je,
pocity, emoce, city a hloubku objetí,
které vzbuzují pokoru, odevzdání, dojetí,
propojení vzájemných světů
podobající se andělskému letu.
Splynutí prostorů ve mně a v Tobě,
co víc člověk může dát sobě,
než se sebe vzdát,
vše dostat, vše dát,
rozpustit se v lásce s Tebou,
zcelit Tě se sebou,
prožít se vzájemně
vášnivě - dojemně
k vrcholu odevzdání.
Na závěr pohádky -
společné usínání...
Autor Levandule, 09.09.2006
Přečteno 717x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

Jako když dvě kapičky rosy
propojí se v jedinou...
jak když nebe vodu líbá
s nekončící hladinou...
:o)

jak říkám, voňavé básnění...

13.09.2006 08:28:00 | Cecilka

Levandulí a hřebíčkem
i mátou a tý trýčkem,
princezna v básničkách,
hvězdný prach na víčkách
srdíčko na dlani
s ránem i v klekání
a v oknech očí
modře se točí
můj odraz,
můj obraz
...

09.09.2006 12:18:00 | G.P.

Jako levandule - to si piš ;-) Díky tomu se ze mně právě stala jedna z pohádkových bytostí

09.09.2006 12:09:00 | Levandule

Panečku, pohádka tělo na tělo. Naprosto krásný čtení(a co teprve to prožití!). Vsadím se, že voníš jako levandule.

09.09.2006 11:02:00 | smudlinek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí