Tenisový míček

Tenisový míček

Anotace: ...tak se občas cítím...

Sbírka: Vejdi, ale neubliž!

Občas jsem tenisový míček,
co neví, kde uhrát rozhodující bod.
Oklepu bolest z mých víček,
odstraním nejmenší škody
z těch větších škod.

Jsi dodavatel mých oblíbených vášní,
však přesnost dodávek ta ti chybí,
proklínám tě a miluju ve svých básních,
bolíš mě…a mně se to snad líbí.

Jsi milostný lakomec,
ale nikdo mi nedá to, co ty,
ten pocit, že tu jsem, že žiju, že srdce bije,
proto naše odchody mají i návraty
a zoufalství střídá euforie…
Autor Keilanne, 09.09.2006
Přečteno 504x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"...proklínám tě a miluju ve svých básních,
bolíš mě…a mně se to snad líbí" ... nádhera=)

09.09.2006 23:16:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí