Dream

Dream

Anotace: Nemám slov .... snad jen Miluji Tě...

Dobrou noc lásko má,
ať se ti krásných snů hodně zdá,

Spinkej sladce, miláčku můj
celý můj svět, je celičký tvůj

Já teď u tebe svým srdcem lásko sem,
nevidíš mě, sníš dál svůj sen.
Ale až ráno miláčku se probudíš
mé srdce, vedle tvého uvidíš.

Byla sem u tebe celičkou noc,
věř tomu pěkně prosím,
že miluji tě strašně moc,
a v mém srdci tě stále nosím.
Autor Truckwita, 09.09.2006
Přečteno 535x
Tipy 2
Poslední tipující: paneach
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí