Já Byla!

Já Byla!

Anotace: Byla sem smutná a sama ale, někdo mě přišel zachránit. Avšak kdo to byl ??...

Já byla smutkem vyprahlá krajina,
v hlubokém lese, samotná mýtina.
Já byla loukou bez kvítí,
byla sem Slunce jež nesvítí.

Avšak kdosi mě jednou přispěchal zachránit,
přišel vše zlé, v dobrotu obrátit.

Naráz Já byla slunečná krajina,
byla sem leskem svícená mýtina,
Já byla loukou s hromady květů
a jako slunce sem svítila světu.

Však kdo to přišel?
Kdo to byl ?
Kdo mě to před smutkem najednou zachránil ?

Byla sem zoufalá hledala všude,
doufala že někde ta odpověď bude.

Snad nejsem blázen někde být musí
a já ji našla... našla ji v srdci.
Byla to láska ta přišla na pomoc
za to ji děkuji..., děkuji Moc!
Autor Truckwita, 09.09.2006
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

pekna baseň

09.09.2006 22:24:00 | mačka.7

láska-včemocná čarodějka..:) básnička se mi líbí:)

09.09.2006 16:54:00 | Terry

Láska, ta dokáže divy. :-) Ta básnička se Ti povedla.

09.09.2006 16:17:00 | Zedka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí