Na dobrou noc

Na dobrou noc

Anotace: ..taková trochu "zahřívací"...

Za oknem mráz a chlad,
chtěla bych teplo dát
s pocitem "milovat".

Nejdřív jen na polštář...
opře se o tvou tvář
jemně, tak, jak to znáš,

pak pevné objetí
sám Amor posvětí,
myšlenky uletí,

a potom ještě níž...
najde si každou skrýš,
vše smíš...
Autor Cecilka, 24.01.2005
Přečteno 1031x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí