Co láska dokáže

Co láska dokáže

Anotace: Co dokže láska a co jsme ochotni projít si.. Co pro ní činíme...

Přiož na hruď mou nůž,
tam na prsou růž,
srdce mé pohlaď již,
růženec v ruce níž,
naleznu pokoje,
stisknu ho v pokoře
s citem a láskou,
hrot do srdce vmáčknout,
nečekej na mysl,
budeš mít protestu,
vždyť milosti nahledáš
v růžích co zaklínáš.
Já vdechnu pak klid,
obklopí chladu mě cit,
budu zde klečeti
a nalezneš klíč,
k životu, k smrti
já nepůjdu pryč.

Pak voda tě polechtá
z rukou smrt nesmiješ,
krev odplaví pryč,
ty potom snad nalezneš,
i ten svůj klíč,
já na zemi,
budu již pryč,
však pláč tvůj mne zabolí,
já vrátím se potají,
když země se navlhčí,
slzou tvou roněnou,
vlci mne poženou,
v okovech za bránou...
Autor Gabriel17, 09.09.2006
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Připadá mi to trochu zmatené.

10.09.2006 03:13:00 | unstoppable

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí