Na pohled

Na pohled

Anotace: kolikrát stačí jen se podívat a člověk prožije lásku,byť jen několikavteřinovou

Sametovým pohledem
oba dva
jen míjíme svá přání.

Hlubokým mlčením
oba dva
jen tajem bez ustání.

Jemná a voňavá
jak jehličí
modřínů.
Pro mě nikdy
neopadá.

Vlasy barvy kávové sedliny
pod obočím ještě tmavším
oči barvy vlasů.

Letmý a nekonečný pohled
krátký dotek duší
co neporuší krásu.

Krásu jedné neznámé
které z pohledu
krátce čtu.

Možná jsi trochu smutná
možná je to jen
zrakový klam.

Směj se.
Budu třeba klaun.

UKONČETE VÝSTUP A NÁSTUP DVEŘE SE ZAVÍRAJÍ
A během chvilky
byla tatam.
Autor stepy, 24.01.2005
Přečteno 513x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí