Jen vzpominka

Jen vzpominka

Anotace: krasne vzpominky si nikdy nenechte utect.. jsou drazsi nez zlato..

Padá déšť a kapky na okno padaji,tak jako mé slzy mi teď po tváři stékají.
Brečím ani proč vlastně nevím,možná proto,že se o tebe bojím.
Srdce mi jen pro tebe buší a i to tvé to tuší,že nejsme spojeni jen těli ale i duší.
Na srdci jen jedno mám " Lásko s tebou nikdy nejsem sám " a jsem rád za to,že te znám.
Za oknem vidim jen tvůj stín a diváš se jak se nic nemení,ale nemáš ani tušení v co se náš vztah promění. Samotu se mnou už nikdy nepoznáš,budu ti na blízku pokaždé když potřebovat budeš,nepoznáš nic jineho než radost z toho,že mě mít budeš.
Pomalu se ti vzdávám ,jinak to ani nejde ,doufam,ze se ti mé srdce do dlane vejde..
Autor represent, 10.09.2006
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

kostrbatýýý

10.09.2006 18:35:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí