Proč?

Proč?

Anotace: mno...nevím co k tomu dodat, když si to přečtete, asi mě pochopíte...snad

Proč jsem Tě v tuto dobu potkala,
proč zrovna teď, když nesmím nic?
Proč já jsem si Tě tolik všímala,
proč, když vím, že nesmím chtít víc?

Že nesmím chtít víc, já jsem věděla,
oba dva totiž máme své partnery.
Tak stále jsem na Tebe jenom hleděla
a snažila jsem se zdržet nevěry.

Snad zkazil’s mou výdrž svými pohledy;
pohledy, tancem, doteky, vším.
A mé srdce nebralo žádné ohledy,
na to, že jen svého chlapce líbat smím.

Rty Tvými jsem se zlákat nechala,
v tu chvíli všechno jedno mi bylo.
Že jsem zadaná, na to jsem nedbala,
v náruči Tvé se mi prostě zalíbilo.

Všechny ty dny byly jako sen,
každý Tvůj úsměv sílu mi dal.
Byla jsem s Tebou každičký den,
než mi Tě konec turnusu vzal.

Chtěla bych zase s Tebou být,
znovu prožít všechny ty dny.
Moc bych Tě chtěla u sebe mít,
však teď už to asi jsou jen mé sny.
Autor Gingerka, 10.09.2006
Přečteno 522x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc pěkné. Naprosto tě chápu.

10.09.2006 15:58:00 | Mague

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí