***

***

Anotace: ***

Dala jsem ti kus sebe a teď mě to mrzí
Schovat měla jsem ho pro někoho lepšího
Dala jsem ti celý svoje srdce ryzí
Nikdo z nás nechtěl si hrát na naivku dnešního
Ale kam jsme se to dostali
Do jaký žumpy jsme to spadli?!
Co dalo se, jsme posrali
Naše duše jsou dvě kytky zvadlý...
Potřebuju povzbuzení
Chci slyšet,že zas bude líp
Však prázdná postel po vzbuzení...
A včeras mě tak rychle svlík...
Autor Janis Joplin, 10.09.2006
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí