...

...

Anotace: ...

Chci napsat báseň
Báseň o tobě ...
Báseň o citu,co popsat nejde ...
Přesto chci psát, psát, psát a psát
Tobě se celá dát
A v noci už konečně klidně spát
Zatím ale nedokážu to
A jediný co teď chci ,jsi ty
Tvoje přízeň ...a tvoje přízemnost
Mám po tobě žízeň a nikdy tě nemám dost
Držíš mě na dně a nechceš mi pomoct zpátky
A tvoje sliby jsou snad horší než-li zvratky ...
Zapomeň na mě ,já na tebe nezapomenu
Víš,jsem tu sama...na dně...a z hlavy tě nevyženu ...
Předstírám nezájem, mluvím s tebou ledabyle ,flirtuju před tebou s jinýma,nedívám se na tebe, když ty se na mě díváš,neusmívá se na tebe...
A moc tě miluju ...
Autor Janis Joplin, 10.09.2006
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí