Čas na lásku

Čas na lásku

Anotace: Čas nelze rozdávat, musíme si ho urvat...

Čas je dávně tesknou energií,
někdy běží, jindy se zas vleče,
když se lidi loučí, když jdou do legií.
Plyne a utíká jako voda teče.
Chtěl bych ho mít více,
abych mohl stebou býti,
abych laskal Tvoje líce,
měl Tě tu a mohl šťastně žíti.
Brzdí nás životní hodinym
snad s ručičkami nebo přesýpací písečné,
mít více času na lásku, přátele, své rodiny...
Spěchat někam v dnešním světě je tak trchu zbytečné.
Musíme si uvědomit, co je pro nás cenné.
Láska, rodina a zdraví.
Zastavení času-sen touhy chtěné
je blaho, jenž srdce praví...
Autor Bojador, 10.09.2006
Přečteno 452x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí