Naivita

Naivita

Anotace: Věnováno člověku, který pro mně znamenal vše.

Přemýšlím tiše, co znamená

Ta lidská hloupost zejména,

S jitrem si rozčesávám vlasy

A v hlavě pořád stejné hlasy.

Vyprávějí o nitru lidí

A já se za ně trochu stydím,

Že necítím se býti jiná,

Snad ještě horší, zlá a líná

A křivdím Tobě, žes mi lhal

A zítřek krásný sliboval,

Ale nebyls to Ty, to já sama

Si takhle lhala tenkrát zrána.
Autor dee-dead, 11.09.2006
Přečteno 412x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí