Na křídlech motýlích

Na křídlech motýlích

Anotace: ...

Sbírka: Láska, sex a tak...

Na křídlech motýlích
na vůni babího léta
na chmýří z bodláků
na krásách tohoto světa

Prožívám romanci labutí
oddaně naslouchám
hladím ti vlásky

Na křídlech motýlích
na prožitcích našich dnů
na něze v dlaních tvých
na vášních milenců

Usínám s pocity, že tě mám
a opět podléhám
akordům lásky

Na křídlech motýlích
na vahách slov
na touhách opilých
se vydám na lov

na tebe :)
Autor Bean, 25.01.2005
Přečteno 1461x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí