Veškerá podobenství noci

Veškerá podobenství noci

Anotace: Tak...!A to máte za to! Po velkolepé sklepní párty se snažím nahodit motory intelektu,prozatím marně...:o)

Veškerá podobenství noci

Kdybych byl sám,tak na věky věků
svými vlasy mě poutáš dál
jak soutěska skal poutá divokou řeku.
Jak koruna skráně,jež vlastní král.
***
Čím větší vzdálenost,podobna svitu
v úplňku Luny.Tak toužím.
Tak moc.
po Tobě,Chiméro pradávných mýtů.
Tím větší láska,čím temnější noc.
***
Vím,co je štěstí,a už poznám strach,
jaké to je života ztrácet nit.
Vím,co je mít smůlu na patách
a smutný-to pláču. A umím snít.
***
Vědomí vzlétá.CINK!
Je mořský racek.
V srdci zní bubny a maracas.
Chci za všechno zlato
vidět Tě smát se
šťastnou,že všechno hojí čas...
Autor Skywalker, 25.01.2005
Přečteno 518x
Tipy 6
Poslední tipující: šuměnka, Noc17, Lucie Teru
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

umíš snít!
i vtipkovat
a hlavně žít
a milovat

24.11.2010 03:28:00 | šuměnka

Ty vážně umíš člověka pohladit po duši.........každou básní

07.04.2008 17:35:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí