Přání

Přání

Anotace: ...tenkrát mi hvězdy nepřály...

Když ranní jas popraví Tvůj sen,
přála bych si pohladit Tě po tváři,
až Slunce vyjde na střed oblohy,
chtěla bych být blízko Tebe,
a až Slunce předá žezlo
vládci hvězd a vesmíru,
přála bych si usínat po Tvém boku…
Až zvony odbijí půlnoc,
chtěla bych cítit Tvůj horký dech
ne mém těle…

Tak si taky něco přej,
než támhleta padající hvězda
najde svůj cíl …
Autor MishaX, 11.09.2006
Přečteno 423x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí