Zapomenutá

Zapomenutá

Anotace: ...bez komentare...

Nemůže Ti říct, jak se cítí,
neví, proč to nechceš slyšet,
možná se jen díváš,
jak pořád dělá stejnou chybu,
možná víš, že Tě potřebuje.
Odvracíš tvář, sklápíš oči,
zavíráš se před ní.
Ona to ví.

Pro ni máš oči pod zámkem,
na ústech mříže,
slova snad před ní ukrýváš,
nebraň se
a poslouchej.

Snad doznívá a snad to vzdává
tlukot těch střípků v jejím těle
pod povrchem blázna
dusí se slzami…

Proč?

Milovala.
Autor MishaX, 11.09.2006
Přečteno 486x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nooo holka ty se nezdáš

09.12.2006 21:04:00 | Gwladus

Souhlasím!

23.09.2006 14:52:00 | Katitek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí