Probudí Tě lehký vánek

Probudí Tě lehký vánek

Anotace: Dobrou noc zlati..

Chtěl bych s padat s Tebou z nebe,
do oceánu rozkoší a snů,
smuten jsem bez Tebe,
mám rád těch pár dnů,
kdy tisknout k Tobě se mohu,
kdy necítím se sám,
jak židle v rohu.
Kdy teplo Tvého rdce mám.
Tvá láska mi hřeje silně,
tvůj smích dobře ladí,
hcci učit se Tvé kráse pilně,
když Tvůj hlas mé uši hladí.
Přeji snovou noc, plnou vzrušení,
krásný v teple spánek,
tiše snít bez rušení,
ať probudí Tě ráno lehký vánek...
Autor Bojador, 11.09.2006
Přečteno 575x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí