Tobě...

Tobě...

Anotace: Celý život je o nacházení a ztrácení a novém hledání....

Poslouchám,
jak krásně mi zpíváš v srdci,
a myslím na tebe,
co tvá ústa touží říct,
mé oči dávno ví,
že mě stále hledáš
v nových podobách poznáváš,
i já se ti toužím dát,
což – je dobře, netušíš.

Přihlížím,
jak si mě strháváš
do stěn svých propastí,
železná ruka vládnoucího Osamění
ti nedovolí,
co jiní smějí,
tak ti mávám zdálky,
zase mě k tobě nepustí.

Polykám
nešťastná tvé vyznání,
cosi mi brání,
přesto chci kývnout
na tvoji výzvu,
nesměle mi kladeš k nohám
svoje touhy, ať je zhodnotím,
bylo by kruté
nedat i sebe,
když nám spolu dám lásku tím.
Autor Verena, 11.09.2006
Přečteno 437x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí