Co ti mohu dát?

Co ti mohu dát?

Anotace: ...co víc může dát člověk, než-li sám sebe?

Abych si navždy pamatovala
první sníh který studí
jak tvůj dotek
přináším ti poslední spadané listí
podzimu života

Stromy jsou dnes nahé
a listí pláče pod nohama

Abych si pamatovala
svoje první krůčky
co táhly se jak med
přináším ti poslední
protancované střevíčky
Jsou rozsypané jako
mák z poraněné makovice

Aby sis pamatoval
na mou první lásku
co pálila jak poslední
dotek mojí dlaně
Aby sis pamatoval
poslední políbení
co zhořklo
jako pelyněk
přináším ti
sebe
Autor Hannazka, 12.09.2006
Přečteno 658x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí