Noční reakce

Noční reakce

Anotace: ..na sny

Palec, ukazováček, prostředníček
prsty zatahají řasy
než - li dojde na malíček
v nich ulpí slz a krásy

co jen polechtá...

zbloudilou mysl, vjem a snění
dříve než noční šat
za ten denní smění
než půjde znovu spát

a oči v mihotavém světle svíčky...

bude přivírat a slovní hříčky
rozumu a srdce i spory jejich
vezme pot slaný tak slaný do té říčky
mezi ňadry po milování šedých

myslí, svědomí a těl...

ve stínu smutných hvězd a nadýchaných obláčků
co sami lžou a jenom sobě
šeptají o nevysokém stropě než je sklidíš do sáčků
v téhle noční popraskané době

i se svými sny...
Autor šedá bílá myška, 13.09.2006
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Komplikované jako život, nadýchané jako sny a originální jako Ty :-)

13.09.2006 12:32:00 | Levandule

moc hezky myško-miško se skříní plnou sáčků s oblaky a se sny :-)

13.09.2006 09:47:00 | Heda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí