Oheň lásky

Oheň lásky

Anotace: ... někdy hřeje, někdy mrazí ...

Neumíš vyjádřit své city,
nedokážeš zahnat tu zlou krizi.
Tvoje srdce, jak kostka ledu,
kdo dlaní zahřeje tě,
vyžene tu zimu?

Toužíš po objetí.
Toužíš po ohni zvaném láska.
Nechceš jen planá vzplanutí,
chceš dny, týdny, měsíce a celá léta...

Chceš v ohni lásky věčně hořet..
hřeje, dává sílu, dává život,
však přináší i bolest...
Autor petulinka :), 13.09.2006
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí