Tak co myslíš? vdám se?!

Tak co myslíš? vdám se?!

Anotace: o tom,že nenávist i laaska jsou dcery jednoho citu

Říkám, že chci s Tebou být
A naše světy v jeden propojit
Dojít až na pokraj a tam se usmířit
A se žitím se rozloučit

Půjdeme až na dno každodenních bolestí a strachu
A slíbíme se, že naše těla nesplynou jen v životě
Ale i ve smrti a to v posmrtném prachu

Natrhám si kytku hřbitovní
A dám ji na stůl do vázy
Ta bude moje svatební
V den kdy černá svatba přichází

Ale umřít chci asi jediná
Protože ze svatební cesty
Ty nejsi šťasten jako já

,,Vždyť budeme spolu NAVŽDY"
Říkám Ti stále dokola
Ale Tvoje tvář se na mne jen zoufale podívá
A srdceryvně se ptá, kam jsem nás to oba dostala?!

Z nenávisti ke světu chci skončit já
A Ty z lásky ke mě
Jsem totiž jediná
Co Tvou duši dokonale zná

,,Tak odejdeme spolu" říkám
,,Vždyť nikomu nebudeme scházet!"
Však vidím Tvoje oči
A slyším jak se ptáš
Jak můžu naše žití takhle nesnášet a srážet
Jak můžu říci, že suicidum bude ve svatební den obřad náš?!

Náhle ze svatby uhýbáš
,,proč?" ptám se, Ty nechceš si mne vzít?
A po vzoru shakespearovském se mi přiblížit?
Ne, Ty tady chceš zůstat a mne zachránit
To však nelze, budu muset sama odejít.
Už ptala jsem se smrti, zda chce se semnou oženit.

Poslední sbohem už ani Tobě nechci dát!
Chtěla jsem se totiž v černých šatech provdat za Tebe
Ale Ty zůstal jsi sám na světě stát

.... až budeš myslet na mne a koukat na nebe
Já budu trpět v pekle, nejen za sebe!!!
Autor Fertility, 14.09.2006
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to hodně dobrý, jen doufám, že to nemyslíš vážně...

14.09.2006 20:42:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí