Maluji Tvou

Maluji Tvou

Anotace: maluji a miluji

Maluji si obrázky,
z Tvé lásky a nadsázky.

Maluji Ty rovné vlasy,
ty ozdoby Tvojí krásy.
Maluji ty krásné oči,
v kterých se svět krásně točí.
Maluji ty rudé rety,
co mě vzali do zakletí.
Maluji ty krásné tváře,
co rozpálí se jako záře.
Maluji Tvůj obličej,
který líbat bych tak chtěl.
Maluji Tvá ramena,
za které Tě objímám.
Maluji Tvou krásnou duši,
která Tobě tolik sluší.
Maluji Tě každý den,
když mě smutek bere vplen.
Autor Ďábel sám, 14.09.2006
Přečteno 789x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Kreslíš a maluješ,
obrázky,
lásku v srdci tvaruješ,
do podoby
té co miluješ.

(...není to ten knírač, že né?...hihi...)

18.09.2006 19:40:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí