Vzpomeň si

Vzpomeň si

Anotace: please remember...time to time

I přes poslední společné večerní hádky
Všechen život dala bych za ony pátky,
Sbohem člověku jsem dala na vždy,
Vím, že tím zavinila jsem dvě vraždy,

V představách vracíš se mi do života,
Možná, že vadí mi ta provinilá nicota,
Hluboké studánky na mne upřímně hledí,
Vzpomínky ty na tebe neutajím, ty neposedí,

Tak už naposledy šeptám snad uslyšíš,
Že tak jak mě všechno trápí ani netušíš,
Usuším slzy a zahojím bolavé šelesti,
Tohle byla minulosti daná v bolesti.
Autor Gamy, 14.09.2006
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí