Do deseti počítat ještě umím.

Do deseti počítat ještě umím.

Anotace: Mé ženě a výborné horolezkyni v jedné osobě,se vzkazem:"Chci Tě moc"(hlavně v noci...:o))

*Jednou jsem věřil.
Už vím komu,
když chtěl a pak vzal jsem ho
k sobě domů.
*Dvakrát se říká
abys měřil.
Nezatížená mysl je
jako peří.
*Tři dny jdou vydržet,
pak už ne.
Pro Tebe srdce mám
bezedné.
*Čtyři jsou stěny
pokoje.
Dnes Tě opouštím
bez boje.
*Smysly,když spočítáš,
je jich pět,
nějak Ti začínám
rozumět.
*Šest dní je třeba
ke stvoření
čehosi, co tu
zatím není.
*Týden Tě vyhlížím,
chci Tě moc-
nekonečno,sedm
dní, a noc.
*Osm hor zdolal jsem.
Ještě čekám,
zda mě čest změní
na člověka.
*Pak může mi chybět
na laně
devět milimetrů
k záchraně.
*Desátá slza Tvá se změní
na perlu, když mě opláčeš.
A budeš plakat do setmění.
Silnější budeš po probuzení
a před štíty hor šíji nesehneš...
Autor Skywalker, 26.01.2005
Přečteno 680x
Tipy 8
Poslední tipující: Honzeek22, šuměnka, Marfuša, Noc17
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

fíha..klobou dolů / Tobě i Té ženě!

24.11.2010 03:25:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí