Stín minulosti

Stín minulosti

Anotace: ...

Pro slzy neviděla
Vše chutnalo pro ni trpce
Bolest jenž ji poranila
Duši a hlavně srdce

Duše černá jako vrána
Osamělá, bolavá
Která na ni padne z rána
Osamělá zůstává

Silná být chtěla
Pořád ho milovala
S láskou šanci měla
Přesto pro slzy neviděla

Nevěřila slovům jeho
On miloval ji přesto dál
Bála se snu zlého
Pro ni, stínem se stal
Autor Petty, 15.09.2006
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí