Bolest po lásce

Bolest po lásce

Anotace: Tímto se omlouvám všem svým příznivcům (mám-li jaké), ale tenkrát jsem byla vážně v prd...

Pálí to a bolí v srdci po lásce,
Nechci a musím jít dál.
Jednou jsem odkryla svou slabost a
Muka malověrných se vtírají
Co když to opravdu byl požár
Pach spáleniště je ještě cítit
Saze tu nejsou, jen ohořelé trámy
Kdy asi příjde slunce
Přes clonu kouřovou prosvítá cosi
Není to jenom klam?
Slova a dokonalé klišé
Promiň když vyzvánějí zvony
neslyším tvoje slova
Prorážím srdcem plyšovou zeď
Bořím se do beznaděje a
otvírám zadní vrátka rozkoše
Vzpomínám na to
co jsem mohla mít a
co mohlo z nás dvou vyrůst
Zadupán do země umíráš
Umíráme pomalu a nahlas
Křičíš v mém srdci pálíš a potom studíš
Poslední polibek už nebude
Poslední polibek už byl
jen
jsme nevěděli
že bude poslední…
Autor Hannazka, 15.09.2006
Přečteno 433x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

No jo, občas je to vážně v pr...:-)

15.09.2006 16:57:00 | deuxEm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí