AMOREK

AMOREK

Anotace: ...

Amorek spatřil dva lidi a chtěl plácat šíp,
naštěstí se mu šíp zlomil a bylo tolíp.
Zjistila jsem jaký vskutku jseš,
jsi skrátka horší než odporná veš.
Nejsem ráda že zlomils mi srdce,ale ráda,že zlomil se šíp,
bez tebe bude mi na světě líp.
Autor Adele, 15.09.2006
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak Adél tahle básnička se mi moc líbí, akorát bych ráda věděla, o kom to je?...
Můžu hádat???

26.02.2007 11:53:00 | Arleen.D

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí