Havraní láska

Havraní láska

Anotace: básnička plná bláznivých havraních metafor...

z pouště dnů
posbírat oblázky
do světa snů
zbarvených od lásky
staletí vět
za slůvko jediné
černej je svět
i věčnost pomine
zbláznění krásné
život ti ukradne
naděje zhasne
nevinost uvadne
láska je havraní
smrt s duší motýlí
jednou tě zachrání
zrání tě za chvíli

Po stopách hořkosti
ztrácí se oceán
v potůčkách bolesti
spásu už nehledám
Autor Rozárenka, 15.09.2006
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí