Malý ptáček

Malý ptáček

Anotace: Láska k mým předešlým básním. Snad se povedla a bude se vám líbit. Za zkoušku nic nedáte... :-)

Sbírka: Chci milovat

Tvůj úsměv líbezný, jak slunko v létě hřeje,
tvá duše tak čistá a milá, jak jen může být,
malý ptáček si tvou krásu pěje,
ty jsi jeho všechno, co jen může chtít.

Očkama tě pozoruje, má velký sen.
Že jednou pozná tě blíž, jak bude moci jen.
Zamiloval se do tvých tváří, do tvých očí,
jeden pohled, jeden úsměv, to mu nestačí.

Roztomile se na tebe usmívá,
po chvíli ve tvém náručí usíná.
Pocit, že je v bezpečí a s krásnou duší,
to jeho životu a všech moc sluší.

Nic víc, už přát si nemusí,
v životě to ho moc nezkusí.
Však tvá krása, jeho duši přidala,
něco v jeho srdci milého poznala.
Autor oliver, 15.09.2006
Přečteno 425x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí