Hudba lásky

Hudba lásky

Anotace: Láska mě dokáže naplnit stejně,jako pohled na oblohu,kdy má člověk pocit,že mu patří celý svět,ale to je jen můj názor.

Hudba lásky
=============
Tys moje hudba,zvonky a klávesy,
když nejsi se mnou,ptám se- kdeže jsi?
Píseň se táhne širou oblohou,
dolétne tam,kam jiní nemohou,
posedí na bílém obláčku,ují ti z tvého koláčku.
Někdy je zvučná,jindy neladí,
čas ten je věčný a nám nevadí,když nás pohladí.

Postůj ať slyším varhany znít,
postůj chci lásku vidět,chci lásku mít,
Andělé vznáší ji do oblak,vnímej ji se mnou,
slyšíš?Je to tak.
Autor JEIDY, 16.09.2006
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí