Petra

Petra

Anotace: k těm veršům sem dal ještě pár fotek ale ty mám na www.sirnis.wz.cz

Myslím na tebe každičký den
přál bych si být vedle tebe jen
vidět tvou krásnou tvář
pozorovat s tebou sluneční zář

být tvému srdci co nejblíže
to je to co chci nejspíše
vnímat tvou pronikavou vůni
pohladit tvou hebkou kůži

chci být s tebou zkrátka pořád
už si přijdu jako velký neřád
protože chci s tebou stále být
blízko sebe tě neustále mít

to je to co teď mám neustále v hlavě
ale vím jak to vyřešit hravě
být s tebou a potom to přejde
jinak to zkrátka udělat nejde

a tak se těším na sobotní den
být vedle tebe je jako zvláštní sen
který je pro mne převelice krásný
těším se až budu s tebou to je jasný
Autor Sirnis, 16.09.2006
Přečteno 431x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na můj vkus až moc sladký, ale o tom je láska!

17.09.2006 23:13:00 | Julia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí