Konec jedné lásky

Konec jedné lásky

Anotace: jeden se prostě odmilovává trochu déle než ten druhý...

V mé mysli jsme spolu
v mém srdci zůstáváme v objetí
proč zkoušet to znovu
když zbydou jen slzy dojetí?

V mé duši je stále něžné horké léto
a naše city nemění se v led
škoda že věřím jen já iluzi této
a ty ruku svou nevracíš mi zpět

Ve mně stále žije ta láska
co byla náš Stvořitel i kat
ale na tvé ruce leskne se smuteční páska
jak popravčí mohl být svůj vrah?!
Autor Mag Dí, 17.09.2006
Přečteno 409x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí