miluj mne

miluj mne

Anotace: ..

Miluj mne jak já tebe,
jsi pro mne vše.Jsi mé nebe.
Jsi to co jsem si vždy přál,
s tebou cítím se jako král.
Srdíčko mi jen pro tebe buší,
že tě miluji dobře tuší.
mám plnou hlavu na tebe vzpomínek,
tak rád dotýkal bych se tvých ramínek.
Moc rád hladil bych opět tvé vlásky,
píšu ti básničky,víš že z lásky.
Tak rád dotýkal bych se tvých úst,
nevidět tě jeden den je pro mě děsný půst.
Hrozně rád se ti dívám do očí,
jejich krása mne vždy zotročí.
Máš překrásné tělo,
ale přec by ještě něco chtělo.
Chybí mu mé objetí,
jsem tvé krásy obětí.
Autor Dindane, 17.09.2006
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí